Endüstriyel Plastikler

 

PE, PP, ABS, PETG, PVC, PS,    Kimyasal mukavemeti  yüksek, sürtünme katsayısı oldukça düşük, kaygan bir yüzey yapısına sahip, dünyada geniş oranda kullanılan plastiklerden olup endüstrideki segmentleri ve uygulamaları çok yaygındır. Nem emilimi yok denilecek kadar azdır. Birçok sektörde kullanılan plastik ürünlerin tedarik, üretim, montaj ve kurulum işlemleri yapılmaktadır. Endüstriyel amaçlı kullanım miktarları en yüksek gruptur. Genel endüstriyel plastik kategorisi, bir dizi  fiziksel özelliği temsil eden malzemelerden oluşur. Bu malzemeler, tipik olarak yüksek performans veya mühendislik kategorilerinde görülen daha yüksek sıcaklık direnci profillerine sahip değilken genel endüstriyel plastikler, diğer tasarım malzemelerinin sunmadığı çok sayıda önemli avantaj sunar. Kimyasal direnç, berraklık, hafiflik veya başka bir özellik arıyorsanız, bu daha düşük maliyetli, genel amaçlı endüstriyel malzemeler arasında tam olarak istediğiniz şeyi bulabilirsiniz.


Genel endüstriyel kategorisinden bir termoplastik adayı düşünen mühendis, bu malzemelerin 85ºC’yi aşmaması gerektiği için daha yüksek sıcaklık direnci sınırının farkında olmalıdır.

 

Genel endüstriyel termoplastikler tipik olarak aşağıdaki özellikleri sunar: Çok iyi kimyasal direnç
Mükemmel darbe direnci
Hafif ve sıklıkla kaynaklanabilir (Polipropilen, polietilen)
Tipik olarak nemden etkilenmeyen
Çeşitli endüstrilerdeki çok sayıda uygulamaya uygun Kolay işlenebilir, kolay kaynak edilebilen
Anti bakteriyel özelliği
Kimyasal ve elektriksel dayanımı iyi
Su ve nem emmeme özelliği

                 

 

Enerji Sektörü

Fermantasyon oda konsolları, altyapı plastik boru ve ek parçaları sistemleri, 
Biyogaz tesislerindeki yüksek megavatlık biyogaz tesislerinin kurulumunda fermantasyon odaları (atık Metan gazı oluşturma) oda içi ısıtma konsollarının üretimi ve montaj işlemleri yapılarak atık ve gübrelerden biyogazın oluşumunu sağlamak.
Gerekli olan su ve hava sistemleri parçalarının deneme tedarikini sağlamak.

 

 

Atık Arıtma Ekipmanları
Arıtma tesislerinde kullanılan PP/HDPE Tank imalatında kullanılan plastiklerin tedariği ve yapımı. Galvaniz sektöründe kullanılan asit ve kimyasalların bulunduğu daldırma havuzları imalatı ve imalatında kullanılan plastiklerin temini.

 

Evolus Plastics Tecnologies


Deprecated: htmlspecialchars(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/evolus.com.tr/httpdocs/modules/mod_sppagebuilder/mod_sppagebuilder.php on line 16
Image
Geniş bir üretim yelpazesine sahip olan altyapımızla, özellikle ağır sanayiye yönelik metal ve plastik ürün gruplarında mühendislik çözümleri sunmaktayız.

 

Faydalı Linkler

Bülten

Haber Bültenimize Abone Olun